fbpx
new
rafal400-400
Січ
24
вівторок

Music of Rafal Sarnecki

24.01
вівторок

24 січня стіни Caribbean Club Concert-Hall наповнить музика відомого нью-йоркського гітариста і композитора Рафала Сарнецкі. А виконають її молоді джазмени України.

У 2002 році талановитий поляк Рафал виграв Міжнародний конкурс джазових гітаристів «Guitar City», а у 2005 році переїхав до Нью-Йорка, де повністю присвятив себе навчанню і музиці. Там він з відзнакою закінчив університет «Нова школа» (The New School) і отримав ступінь майстра мистецтв в області джазової музики, захистивши її в нью-йоркській Музичній школі Аарона Копланда.

Обдарованому гітаристу пощастило займатися з такими видатними представниками джазової сцени Нью-Йорка, як Пол Болленбек, Бастер Вільямс, Реггі Воркмен і Пітер Бернштейн. Рафал брав участь в проектах Лукаса Піно, Енні Чен, Девіда Бертранда, Леонора Фелкона і об’їздив з гастролями 11 європейських країн, Ізраїль, Китай, Корею, Малайзію і всю територію США.

У січні 2008 року вийшов перший диск молодого джазмена «Songs From A New Place». Його номінували на «Фредеріка» – головну польську премію в області аудіозапису. В лютому 2011 року музикант видав і другий диск – «The Madman Rambles Again».

Описувати музику Рафала Сарнецкі важко. Його творчість і справді відрізняється складністю і вимагає від залу особливої уваги. Це, перш за все, інтелектуальна музика.

Українські джазмени, які зіграють для вас музику Рафала Сарнецкі:

Олександра Половінська – вокал
Максим Кременок – саксофон
Марина Шерстнева – клавішні
Ігор Диба- гітара
Ярослав Товарянський – бас
Микола Домашов – ударні

24 січня в Caribbean Club Concert-Hall прозвучать абсолютно нові твори, записи яких ще не були випущені.
Це прекрасна можливість першими в Україні познайомитися з новою музикою Рафала Сарнецкі!

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО