fbpx
new
8021e8ac-2137-4f71-8d2f-4b5041a3b6bc
Жов
7
четвер

Фелікс Шиндер

7.10
четвер

Довгоочікуваний концерт цієї осені: Фелікс Шиндер у Києві!

7 жовтня відбудеться концерт найвідомішого сучасного одеського шансоньє Фелікса Шиндера з новою шоу-програмою «Тихо Ша!».

Фелікс Шиндер — український артист, що з’єднує в собі артистичну глибину і особливу якість музичного звучання. Справжній одесит з харизмою інтелігентного жителя півдня, який професійно володіє «міссісіпським саксофоном» — губною гармошкою.

Кожен концерт артиста — це всім відомі одеські танцювальні шлягери, якісна жива музика, живе спілкування з публікою і південний гумор.

Оновлена шоу-програма «Тихо Ша!» 

Після випуску двох музичних альбомів одеської пісні в рамках свого гучного авторського проекту «Деньги Вперёд», Фелікс Шиндер починає сольну творчість і презентує в столиці свої нові авторські пісні і новий бенд.

Про Фелікса Шиндера:

На рахунку Фелікса концерти в США, Латинській Америці, Франції, Німеччини, Голландії, Польщі, Болгарії та інших країнах міжнародної музичної арени. Постійний учасник найбільших музичних фестивалів, таких як Odessa Jazz Fest, Koktebel Jazz Festival, Atlas Weekend, ОМКФ, Woodstock Ukraine, Таки-Да Фест, Kyiv Music Market, Odessa Sea Fest, Цимес Маркет і ін. А також учасник зарубіжних європейських фестивалів Sommerfestival Der Kulturen в м Штутгарт, FolkHerbst Preisverleihung, International Klezmer Festival Fürth.

Артист виступав на одній сцені з Ніно Катамадзе, Борисом Гребенщиковим, Андрієм Макаревичем, ZAZ, групами «ВВ», «Океан Ельзи», «Акваріум», Юрієм Кузнєцовим та іншими.

Також, Фелікс Шиндер — фіналіст українського телевізійного шоу «Голос Країни».

Куди обов’язково піти в Києві? На концерт Фелікса Шиндера!

1. Колоритний гумор і якісна музика

2. Шалена харизма виконавця

3. Незабутня справжня одеська атмосфера

Фелікс Шиндер пісні:

«Фонарики»

«Семь Сорок»

«Свадьба»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО