fbpx
new
sons-of-apollo-400x400
Тра
30
неділя

SONS OF APOLLO

30.05
неділя

SONS OF APOLLO – ВПЕРШЕ У КИЄВІ З КОНЦЕРТОМ

30 травня 2021 року на сцену CARIBBEAN CLUB вийде неймовірна команда Sons of Apollo. Музиканти, чиї імена вже вписані в історію світової рок-музики, запалять у стилі old school: безкомпромісно й нестримно!

На вас чекає незабутня зустріч з легендами хард-року: Майком Портним та Дереком Шериніаном (екс-учасники Dream Theater), Біллі Шихеном (бас-гітарист Mr. Big та The Winery Dogs), Джеффом Скотт-Сото (вокаліст Journey) та Роном Талем (екс-гітарист Guns N’ Roses). Тож буде гучно й суперпрофесійно – не забудьте замовити квитки!

ВИКОНАННЯ КОМПОЗИЦІЙ НАЖИВО З ГУЧНОГО АЛЬБОМУ PSYCHOTIC SYPMHONY ТА БЕЗЦІННЕ СПІЛКУВАННЯ З ПОТУЖНОЮ КОМАНДОЮ

У Києві амбіційний проєкт Sons of Apollo виконає пісні з дебютного альбому Psychotic Sypmhony, що вийшов у жовтні 2017 року. Критики й шанувальники одностайно висловилися на підтримку платівки. Пролунають і композиції, що увійдуть до наступного релізу. Ну а українські шанувальники одними з перших почують їх наживо.

Кожен з учасників гурту – жива легенда. Тож зустріч із ними – вже неймовірне щастя. Додайте до цього суворість прогметалу та олдскульну свободу хард-року – отримаєте найпотужніший концерт року!

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО