fbpx
new
Share:

Лайма Вайкуле дала ексклюзивний концерт до Дня закоханих у Caribbean Club

14 лютого у столичному Caribbean Club Concert-Hall з аншлагом відбувся концерт легендарної латвійської співачки Лайми Вайкуле.

До найромантичнішого свята року, Дня всіх закоханих, київський концерт-хол влаштував ексклюзивний вечір та подарував прихильникам особливий виступ улюбленої артистки.

У камерній атмосфері Caribbean Club Лайма Вайкуле виконала улюблені пісні: «Легкой джазовой походкой», «Листья жёлтые», «Вернисаж», «Акапулько», «Еще не вечер», «Я за тебя молюсь», «Я вышла на Пикадилли» та інші. Окрім хітів, співачка заспівала кілька нових пісень, серед яких «Муму» та «Мой муз».

Особливим сюрпризом для гостей вечора став дует з харизматичним підкорювачем жіночих сердець – Арсеном Мірзояном. З українським співаком Лайма Вайкуле виконала пісню «Если ты со мной».

http://caribbean.com.ua/wp-content/uploads/2020/02/laima-vaikule_49537870791_o-1-818x546.jpg«Я дуже люблю виступати в Києві! Мені тут дуже комфортно. Чим частіше я приїжджаю, тим більше звикаю. Мені Київ з кожним разом стає ріднішим!», – зізналася зірка після концерту.

Київська публіка тепло приймала співачку, хором підспівувала улюблені пісні та не хотіла відпускати співачку за лаштунки.

http://caribbean.com.ua/wp-content/uploads/2020/02/laima-vaikule_49538094317_o-1-816x546.jpg«Це найкращий подарунок до Дня закоханих! Дуже радію, що коханий подарував нам цей романтичний вечір. І дякую організаторам за таке свято та можливість послухати улюблену співачку на відстані витягнутої руки», – поділилася враженнями гостя концерту.

Фото: Ольга Закревська, Андрій Максимов

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО