fbpx
new
Share:

Caribbean Club Concert Hall запрошує на головні кабаре-прем’єри осені: Sax Live Show “Пiф-Паф” від Freedom Jazz та вар’єте “РОЯЛЬ” 

Відчуваєте, що Київ став маленьким Парижем? Це тому що у Caribbean Club Concert Hall наближається сезон яскравих кабаре-шоу. На киян та гостей столиці чекає вишукане і видовищне шоу для дорослих – вар’єте “Рояль” (21+), та Sax Live Show “Пiф-Паф” від Freedom Jazz girls band.

Freedom Jazz girls band

З 24 жовтня на гостей чекає серія джазово-мелодійних Sax Live Show “Пiф-Паф”, режисером яких є чарівна фея українського шоу-бізнесу – Олена Коляденко. Музичне кабаре #1 підготувало для глядачів справжню “Бондіану”, що ніби зійшла з екранів телевізорів. Віртуозні джазетки вкотре здивують яскравим шоу та несподіваним аранжуванням відомих хітів. Побачити та почути нове кабаре-шоу можна: 24 жовтня; 7, 15, 21 і 28 листопада; та 5 грудня.

Вар’єте “Рояль”

Вже 25 жовтня гості Caribbean Club Concert Hall першими в Україні побачать аналог легендарних паризьких кабаре – вар’єте “Рояль” (21+). На глядачів чекає танцювальна експресія в поєднання з живим звучанням рояля та професійними вокалістами. Найближчі покази вар’єте “Рояль” відбудуться: 25 жовтня; 9, 16, 22 і 29 листопада; 9 і 13 грудня.

Не пропустіть головні прем’єри осені та проведіть теплий вечір разом з друзями та коханими у затишній атмосфері Caribbean Club Concert Hall! 

Купуйте квитки вже зараз: http://bit.ly/33ORWaM.

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО