fbpx
new
Share:

Благодійний захід «Приятелі дітей»: 20 років з дітьми

21 листопада 2016 року в клубі Caribbean Club відбулось святкування 20-річчя Благодійного фонду «Приятелі дітей», місія якого – надання соціальної та матеріальної підтримки дітям-сиротам та дітям і молоді інших уразливих соціальних категорій.

 

Свято об’єднало друзів фонду, представників партнерських організацій та компаній, що підтримували та підтримують фонд і сьогодні, благодійників, волонтерів різних програм та проектів фонду, студентів-стипендіатів, якими зараз опікується фонд та випускників програми «Стипендіат».

Незважаючи на те, що захід організовувався як свято для всіх, хто підтримував роботу фонду всі ці роки, незмінним виявився фандрайзинговий елемент події. Учасники надавали благодійні внески для підтримки діяльність фонду. Приємно, що частково до цього долучились колишні випускники програми «Стипендіат», тепер самостійні дорослі люди. Добро повертається тим, хто сьогодні більше потребує допомогу.

Загалом зібрані під час заходу кошти та кошти склали 40100 грн. Усі кошти будуть використані на здійснення статутної діяльності фонду (реалізацію благодійних проектів та програм, спрямованих на роботу з дітьми-сиротами та дітьми і молоддю цільової аудиторії фонду).

Під час офіційної частини Голова Асоціації благодійників України Олександр Максимчук  та член Правління Асоціації Володимиром Демчаком вручили Президенту фонду «Приятелі дітей» Марині Крисі найвищу нагороду української благодійності, почесну відзнаку Асоціації «Ангела добра».

Діяльність фонду була представлена у буклеті, в якому можна знайти певну інформацію про діяльність організації. Буклет був підготовлений завдяки підтримці пана Юрія Когутяка та його чудової команди.

Свято не було б таким веселим та теплим без благодійної участі в ньому артистів: Мирослави Которович та Ігоря Саєнка, Млади та Сергія Табунщика, гурту «Сонячна машина», Ділі та його гурту, Мирослава Кувалдіна, гуртуЙогурту та Соні Сотник.  

Особлива подяка адміністрації та працівникам клубу Caribbean Club, які зробили все можливе, щоб гості та учасники благодійного заходу «Приятелі дітей»: 20 років з дітьми» почувались затишно.

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО