fbpx
new
Share:

Вар’єте «Рояль» відсвяткувало 2 роки!

Зіркові гості та музичний подарунок від Lida Lee: еротичне вар’єте «Рояль» відсвяткувало свій День народження.

Василіса Фролова, Аніта Луценко, Семен Горов та інші завітали на День народження вар’єте «Рояль»

Перше та поки єдине українське вар’єте-шоу «Рояль» відсвяткувало свій другий День народження. 22 жовтня у концерт-холі Caribbean Club зібрались справжні поціновувачі мистецтва вар’єте.

Гостей святкового показу занурили в атмосферу класичних кабаре початку 20-го століття. Оригінальні аранжування від музичного продюсера Олексія Боголюбова, живий вокал ILCHY та Анни Ходоровської, гра акторів Кирила Ганіна та Марії Ткачук, танцювальна експресія у номерах від хореографів-постановників Анни Паламарчук, Катерини Тришиної та Світлани Черниш у виконанні балету NC-17 Showballet зачарували глядачів з перших номерів та тримали їх увагу до кінця вистави.

Музичним подарунком до Дня народження стали проникливі номери у зворушливому виконанні Lida Lee. Співачка брала участь у вар’єте на самому початку проєкту, а в цей раз стала спеціальною гостею шоу.

«Два роки тому я стояла на цій сцені та брала участь в цьому грандіозному проєкті й чітко пам’ятаю з якою пристрастю, любов’ю і трепетом все створювалося! Як записувалася кожна нотка і народжувалися творчі ідеї!

Вам сьогодні цілих 2 роки! А я щиро радію і спостерігаю за тим, з якими палаючими очима та емоціями ви продовжуєте радувати глядачів, і як глядач із захопленням спостерігає за кожною миттю. Я бажаю вам довголіття! Нехай «Рояль» грає свою музику і дарує людям любов!», – привітала вар’єте Lida Lee зі сцени.

На святковий показ завітали й українські зірки. Серед гостей у залі можна було побачити телеведучу Василісу Фролову, спортсменку та фітнес-тренера Аніту Луценко, засновницю бренду Marsala Марію Маслій, теле- та радіоведучого Миколу Матросова, режисера Семена Горова та співачку GOLDA (Тетяна Амірова).

«Шоу прекрасне! Згадала Париж, згадала Moulin Rouge. Дуже класні відчуття! Тут можна цікаво провести вечір з друзями, з коханою людиною. Красиві фігури у дівчат – оку приємно глянути. І я була здивована, що живий звук, тому дуже якісно співають вокалістки!», – поділилася своїми враженнями після шоу Аніта Луценко.

Нагадаємо, що відверте та пристрасне шоу «Рояль» з’явилось в Києві у 2019 році. Його створила команда концерт-холу Caribbean Club разом з талановитими артистами, надихнувшись відомими парижськими кабаре. І ось вже два роки, за виключенням перерви на карантин, шоу щотижня збирає повні зали у столичному закладі.

 

Вар’єте і надалі продовжить регулярно радувати глядачів, наступні покази видовищного музичного перфомансу заплановані на 29 жовтня, 6, 13, 20, 25 листопада, 4, 11, 18 та 25 грудня, а також 31 грудня відбудеться Новорічне вар’єте.

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО