fbpx
new
Share:

22 роки пліч-о-пліч з музикою: Caribbean Club відсвяткував День народження

21 лютого Caribbean Club відзначив свій День Народження гучного вечіркою. Усю ніч гості танцювали та святкували під запальні хіти супер-зірки NK та кавер-бенду Lincoln, а також насолоджувались шоу-номерами від віртуозних танцівниць NC-17 Showballet. 

 

На своє 22-річчя ми запросили співачку, яка першою серед українських зірок підкорила Латинську Америку, створює круті колаборації зі всесвітньо відомими виконавцями, а її пісні представлені чи не у всіх світових музичних чартах – NK | Настю Каменських.

На початку свого виступу чарівна NK зі сцени привітала клуб та поділилася спогадами: “Вітаю Caribbean Club з Днем Народження! Я впевнена, що не існує в Києві людини, яка б не побувала в цьому місці. Я, наприклад, тут була, коли мені було років 18, я ще вчилася в університеті”.

Співачка подарувала гостям святкової вечірки свої популярні пісні «#этомояночь», «Попа как у Ким», «Обіцяю», «Дай мне», «Тримай» та багато інших. Також NK виконала іспаномовні хіти «Peligroso» та «Elefante», з якими підкорила міжнародні чарти Billboard, Music Choice, HTV, MTV.


Привітати один з найстаріших і найпопулярніших клубів Києва прийшли зіркові гості та друзі Caribbean Club: хореограф і співак Амадор Лопес, актор і телеведучий Андрій Джеджула, співачка Тоня Матвієнко та інші.

Добрий друг і постійний гість клубу Андрій Джеджула розповів, що 8 років він присвятив сальсі, бачаті та латиноамериканським танцям в Caribbean Club, а тепер мало не щотижня з радістю приходить на концерти, вечірки та просто відпочити в улюблене місце. “Caribbean – це частина мого життя та майже другий будинок. Caribbean – це місце зустрічей, місце радості та приємних моментів.”, – поділився Андрій теплими словами.

Вже 22 роки Caribbean Club дарує незабутні враження та кращі події. Після святкової вечірки арт-команда клубу розповіла про великі плани на цей рік: гості побачать ще більше топових артистів, яскравих шоу та запальних вечірок.

“Нам дуже приємно, що вже 22 роки нас люблять, до нас ходять, з нами проводять найяскравіші моменти життя. Дякуємо нашим постійним гостям, які завітавши до нас один раз – залишилися з нами назавжди! Ваші усмішки, коментарі та повні зали на заходах – надихають команду Caribbean Club на масштабні події! В цьому році ми будемо ще частіше радувати наших гостей новими шоу і улюбленими виконавцями.”, – говорить Анастасія Ваганова, програмний директор Caribbean Club.

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО