fbpx
new
boole_400x400
Гру
14
четвер

SASHA BOOLE

14.12
четвер

Його пісні – це сплетіння блюзу, кантрі, фолку та регтаймів. Від його музики у захваті вся Європа, тури якою розплановані на півроку уперед. Поговорюють навіть, що його вуса мають магічні властивості.

14 грудня «буковинський Боб Ділан» Sasha Boole презентує свою третю студійну платівку в стінах Caribbean Club Concert Hall. Нова плита має назву «Golden Tooth».

Мандруючи світом із гітарою, банджо та губними гармоніками, людина-оркестр Sasha Boole співає самобутнє українське кантрі про пошуки свого місця у житті. Одного разу музиканта навіть зупинили польські поліцейські – але тільки для того, аби сказати йому «дякую».

Свіжу платівку Sasha записав не самотужки, а уже в оновленому складі. Тепер Sasha Boole – це тріо, до того ж з електричним звуком. На альбомі можна почути скрип колісної ліри, банджо, синтезатори та електро-гітари.

Перед українськими концертами «Golden Tooth» почує Польща,  і нарешті 14 грудня захоплююча подорож до світу folk, alt country та americana чекає киян. Не проґавте!



Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.
Ознайомтесь з правилами закладу «Сaribbean Club»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО