fbpx
new
art-porter_400x400
Бер
13
понеділок

VLADIMIR LEBEDEV ART PORTER SPECIAL

13.03
понеділок

Віртуоз, який творив на сцені дива, посміхаючись, ніби Чеширський кіт. Джазмен, що буквально “видував своє серце і почуття із саксу” або, навпаки, пустував і майстерно заохочував публіку.

Саме його музика, музика видатного американського саксофоніста Артура Портера-молодшого 13 березня прозвучить у затишній і по-справжньому джазовій атмосфері Caribbean Club Concert-Hall. А виконає її маг саксофону Володимир Лебедєв у компанії талановитих і відомих українських джазменів.

Уже в дев’ятирічному віці Артур Портер-молодший грав в оркестрі свого батька – відомого піаніста і акомпаніатора, Артура-Портера-старшого, але … на ударних. Пізніше він закинув барабани, захопившись музичними співзвуччями і полюбивши саксофон, як інструмент, так сильно схожий на людський голос.

У вісімнадцять Портер отримав свій найцінніший урок, гастролюючи зі справжніми майстрами джазу – органістом Джеком МакДаффом і саксофоністом Фарухом Сандерсом. А у перервах між концертами продовжував навчання в музичній консерваторії Берклі і в незалежному міжнародному університеті Вірджинії, де був студентом самого Елліса Марсаліса.

Потім його чекали контракт з Verve Forecast Records і спродюсований клавішником Джеффом Лорбером дебютний альбом Pocket City. Ключові треки, зворушлива балада “Inside Myself”, кавер Максі Пріста “Close to You” і фанкова “Pocket City” прозвучали на всіх smooth jazz і кількох міських станціях, а відео на останню транслювалося по VH1 і BET.

Не пропустіть вечір, присвячений джазовому гігантові Артуру Портеру-молодшому! 13 березня, 20.00, Caribbean Club Concert-Hall!

 

Склад:

 

Володимир Лебедєв – альт-саксофон

Петро Ващишин – клавішні, ефекти

Олександр Леонов – електрогітара

Сергій Юзвик – барабанний грув

 

Спеціальний гість:

 

Ігор Закус – бас-гітара

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО