fbpx
new

Friday Free Style Music: Konstantin Ivchuk Quintet

17.08
п’ятниця

Вечір п’ятниці – саме той час, коли хочеться розслабитися і відпочити у компанії друзів. І де це зробити, як не у столичному Caribbean Club Concert Hall на традиційному Friday Free Style Music!

Сценарій вечора простий: ви відмінно проводите час із келихом ігристого, а на сцену клубу виходять круті українські музиканти. Щоп’ятниці – нові артисти. 17 серпня це буде бенд талановитого українського джаз-гітариста — Кonstantin Ivchuk Quintet.

Відданий прихильник сontemporary jazz, ще студентом Музичної Академії в Катовіце Костя став писати власну музику. Сьогодні його творіння впізнають за незвичайним поєднанням українських мотивів і холодного «скандинавського» звуку. Упевнені, цей екстраординарний мікс ви точно почуєте 17 серпня.

Заінтригували? Тоді покваптеся купити квиток. І запам’ятайте три найважливіші складові Friday Free Style Music: відмінна музика, дружня компанія і затишна атмосфера Caribbean Club Concert Hall. Чекаємо вас!

Для вас гратимуть:

Орест Філіппов – тенор-саксофон

Костянтин Івчук – гітара

Олексій Боголюбов – рояль

Юрій Нацвлішвілі – контрабас

Микола Домашов – барабани

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.
Ознайомтесь з правилами закладу «Сaribbean Club»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО