fbpx
new

BUSINESS STAND UP: ВІЛЬНА. НЕЗАЛЕЖНА

29.08
четвер

29 серпняBUSINESS STAND UP: ВІЛЬНА. НЕЗАЛЕЖНА в Caribbean Club.

Запрошуємо на особливий Business Stand Up 29 серпня в Caribbean Club.
Тема вечора – Вільна. Незалежна – виникла з асоціацій з нашою сучасною країною. Адже Україна – це Вона. Вона живе, бореться, любить і вірить. І наші спікерки – саме такі жінки. Сильні, незалежні, відверті, щирі, кмітливі, працьовиті, невтомні, красиві, кохані…

В цей вечір — наші прекрасні спікерки:

Катя Тейлор
Кураторка, артменеджерка, менторка, засновниця агенції з культурного менеджменту і громадської організації Port of Culture. Авторка премії для жінок в культурі Women in Arts.

Євгенія Близнюк
Соціологиня, засновниця і директорка дослідницької компанії Gradus Research та аналітичної агенції Corestone Group.

Ольга Руднєва
CEO Superhumans center
Центр протезування, реконструктивної хірургії, психологічної підтримки та реабілітації для постраждалих внаслідок війни.

Ірина Папуша
Громадська діячка та корпоративна директорка, PhD; співзасновниця та Президентка міжнародної спільноти Women Leaders for Ukraine, голова та членкиня наглядових і дорадчих рад.

Олена Плахова
Експертка з кризових комунікацій та репутаційних ризиків, політтехнологій та маркетингу. Директорка з управління репутацією та маркетингу групи компаній NOVA, а це — Нова пошта, NovaPay, Nova Global, авіакомпанія SuperNova, Nova Digital, а тепер ще і Nova Energy.

Ірина Зеленіна
Президентка Ukrainian HoReCa Cluster, співзасновниця Центру підтримки експорту, членкиня Business Woman Club та бізнес спільноти Board.

Олена Цинтила
Телеведуча «Ми – Україна», авторка контрпропагандистського проєкту «Серйозно?!», медіатренерка.

Весь прибуток з нашої зустрічі Business Stand Up передає на благодійність. До зустрічі на вечорі інтелектуального гумору та добрих справ!

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО