fbpx
new

Музичне шоу Tarantinomania 

16.02
неділя

Музичне шоу Tarantinomania основане на найпопулярніших саундтреках до фільмів культового американського кінорежисера, продюсера і сценариста Квентіна Тарантіно.

Глядачам будуть представлені саундтреки до фільмів «Кримінальне чтиво», «Скажені пси», «Вбити Білла», «Джанго вільний» і, звичайно, до самого очікуваного фільму цього року, що вражає акторським складом ще до виходу на екрани, – «Одного разу в Голівуді».

Вперше відомі хіти прозвучать у виконанні легендарного колективу – Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ), відомого не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Тільки уявіть собі глибину і красу звучання драйвової Misirlou, чуттєвої Girl You’ll Be a Woman Soon, запальної You Never Can Tell на більш ніж 40 унікальних народних інструментах! Таке шоу прокачає самого Квентіна!

За свою 50-річну історію НАОНІ дали більше 5000 концертів у всьому світі, і тільки за останні три роки відкрили міжнародний музичний конкурс «Євробачення 2017» разом з ONUKA, відкривали фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА 2018, а також стали шестикратними переможцями музичного шоу «Битва оркестрів». Художній керівник і головний диригент НАОНІ, Народний артист України, справжній «рон-н-рольщик» у душі, Віктор Гуцал вже 35 років є незмінним лідером НАОНІ.

НАОНІ вміє дивувати – цим відомий український оркестр співзвучний стилю і духу самого Тарантіно. Для яскравого концертного шоу необхідна сильна енергетика і драйв. НАОНІ відомі своїм вмінням запалювати публіку, і кожен глядач Тарантіноманії відчує це на собі!

На концертах ви поринете у атмосферу кіносвіту, створеного Квентіном Тарантіно.

Улюблені моменти з фільмів на великому екрані, скажені діалоги, написані Квентіном, і так геніально зіграні найкращими акторами Голівуду.

Ви почуєте кращі хіти, що стали саундтреками кіношедеврів Тарантіно у неймовірному виконанні НАОНІ та зіркових солістів, фіналістів теле-шоу «Голос країни» – Віри Кекелії та Романа Дуди.

TARANTINOMANIA – це шоу, яке покаже, чому саме Тарантіно є одним із головних режисерів сучасності!

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.
Ознайомтесь з правилами закладу «Сaribbean Club»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО