fbpx
new

Львівський кавер-бенд “КАДІЛЛАК”

11.10
вівторок

Вперше в Caribbean Club Concert Hall — Кавер-бенд “Каділлак”!

Як показує практика, дебютні концерти в нових локаціях проходять з подвійною енергетикою. Так що не пропустіть шалені танці під кращі хіти людства))

Виступ гурту “Каділлак” — це свято рок-н-ролла і не тільки! Звучання каверів класичних композицій Elvis Presley, The Beatles, Bon Jovi, Roy Orbison, James Broun створює неповторну атмосферу: божевільні танці, скажені ритми, яскраві повітряні сукні, коктейлі усіх барв веселки. Абсолютно неможливо усидіти на місці, коли група починає виконувати Oh pretty woman, Tutti Frutti або Venus. Хочеться крутити красуню в танці, пити Дайкірі (улюблений коктейль Елвіса) і підспівувати, причому все одночасно!

Львівський рок-гурт “Каділлак” був заснований у 2007 році у Львові. Перші роки спеціалізувався виключно на виконанні кавер-версій класичного Рок-н-роллу. Потім додалися кращі хіти в жанрах рок, блюз, твіст, українська естрада, авторські пісні.

У 2014 році, залишаючись кавер-бендом, почали додавати у програму деякі власні пісні. Приємно здивовані реакцією публіки на свою творчість, вирішили більш серйозно зайнятись створенням власних пісень.
У 2015 році відбувся студійний запис дебютної пісні «Звізда» автором слів і музики до якої є соліст групи Дмитро Лазарчук.
В планах групи запис дебютного альбому, а також участь у музичних фестивалю і клубних виступах по Україні.

«Рок-н-рол вічний, тому що він простий, в нім немає нічого зайвого. Його ритм проникає крізь усі перешкоди». (John Lennon)

Кращі хіти правильної музики! Атмосфера, що змушує розслабитись!
Дмитро Лазарчук співатиме знайоме і близьке кожному!

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО