fbpx
new

Ruslan Egorov Quartet “Christmas Jazz”

4.01
субота

4 січня – Christmas Jazz у виконанні зірок української джазової сцени Ruslan Egorov Quartet в Caribbean Club Concert-Hall.

Дух Різдва приходить не зі снігом та запахом хвої. Різдво починається з милих серцю джазових нот та святкових вогнів. З думки про коханих людей та бажання побути з ними поруч, розділивши найтепліші та найніжніші емоції. 

За кілька днів до Різдва Ruslan Egorov Quartet на чолі з “золотим” голосом української джазової сцени Русланом Єгоровим подарують гостям Caribbean Club Concert-Hall улюблені композиції «Let It Snow», «Silver Bells», «Winter Wonderland», «Christmas Song», «It’s Beginning  to Look a Lot Like Christmas» та багато інших.

Вишуканий білий рояль, сильний та чуттєвий вокал Руслана Єгорова, улюблені з дитинства пісні – це буде особливий концерт. Беріть з собою друзів і близьких, щоб розділити святковий вечір разом з ними.

У цей вечір на сцені:

Руслан Єгоров – вокал, клавіші

Дмитро «Бобін» Александров – тенор-саксофон

Микола Кістеньов – контрабас

Павло Галицький – барабани

Не пропустіть різдвяний джазовий концерт з душевними мелодіями в по-домашньому затишній атмосфері Caribbean Club Concert-Hall!

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.
Ознайомтесь з правилами закладу «Сaribbean Club»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО