fbpx
new

Сам Люк Бессон пел из Freedom Jazz, даже несмотря на зубную боль. Так, той же Люк Бессон - режиссер известных картин "Леон", "пятый элемент", "Люси", "Жанна д'арк". Это произошло в немецком городе Руст, в парке развлечений "Europa-park".

На одном празднике, под кавер Эми Уайнхаус в исполнении джазеток, танцевал под сценой сам Seal, забыв, что ему тоже скоро выходить на сцену.

Джаз-кабаре Freedom Jazz | “Kiss” на БІС

28.05
понеділок

Атмосферу, яку майстерно з перших секунд створює цей унікальний джазовий гьорлз-бенд – не зустріти ніде!

Шоу “KISS” повертається! На прохання багатьох шанувальників і шанувальників Freedom-Jazz – артистки повторювати своє останнє шоу на біс 28 травня в Caribbean Club.

Спеціальними гостями джаз-кабаре стануть Freedom-Ballet.

“Наше нове і гаряче шоу називається” Поцілунок “. Назва говорить сама за себе: пристрасна, відверта, інтимна. У всіх нових творах ви знайдете тему любові і відносин, яка нас дуже хвилює. Безумовно, все витримано у фірмовому стилі джазеток: від театралізованих мініатюр до нестримних танців, від “закаверенніх” до невпізнання усіма улюблених пісень до тонкого жіночого гумору. Менше слів – більше поцілунків! », – розповідають про своє шоу учасниці Freedom-Jazz.

Фан-зона — свободные зоны для просмотра мероприятия без привязки к конкретному месту.
Ознайомтесь з правилами закладу «Сaribbean Club»

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО