fbpx
new
Share:

Whitney Houston feat. GRAMMY Award

Уітні Хьюстон визнали однією з кращих вокалісток XX століття!

За інформацією Книги Рекордів Гінеса Уітні Хьюстон є найтитулованішою артисткою музичної індустрії. На її рахунку найбільша кількість різноманітних премій, титулів, нагород, номінацій – сумарно більше 600(!!)!


Уітні зібрала колекцію нагород престижної премії The Grammy!

1985 рік – Saving All My Love For You
Цей трек в одну мить перетворив 22-річну дебютантку поп-сцени у тріумфаторку. Адже саме з цією композицією Уітні потрапила у американський Billboard Hot 100, британські чарти та отримала свої перші нагороди The Grammy, Emmy, MTV Awards, тощо.

1987 рік – I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)
Ця танцювальна композиція принесла співачці Греммі та дебютувала одразу на першій позиції в усіх найбільших чартах світу.

1993 рік – Пісня “I Will Always Love You” (одразу 2 нагороди) та однойменний альбом саундтреків до фільму “Тілоохоронець” (The Bodyguard)
У 1992 році Уітні дебютувала у кіно як акторка у парі з харизматичним Кевіном Костнером. Але неочікувано цей фільм прославився своїми піснями у виконанні тієї самої Уітні.
У світі було продано більше 43 мільйонів копій хіта “I Will Always Love You”. В результаті він став найпопулярнішою піснею Уітні Хьюстон, найпопулярніших саундтреком в історії індустрії звукозапису та, що найголовніше, донині “I Will Always Love You” вважається – гімном усіх закоханих!

1999 рік – It’s Not Right But It’s Okay
Останній “грамофон” співачці приніс хіт у стилі new R’n’B, за який вона отримала титул “Краща ритм-енд-блюз співачка”.

18-го квітня почуйте музичну спадщину головної Співачки про Кохання – Уітні Хьюстон – наживо у виконанні Наталі Папазоглу, яку називають українською Уітні Хьюстон.
Вечір романтичних балад та справжніх хітів – Whitney Houston tribute show.

Детальніше про концерт тут.

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО