fbpx
new
xa-new-2021
Кві
6
вівторок

X Ambassadors

6.04
вівторок
Alert! У ЗВ’ЯЗКУ З КАРАНТИННИМИ ОБМЕЖЕННЯМИ НА ПРОВЕДЕННЯ МАСОВИХ ЗАХОДІВ ЧЕРЕЗ ПАНДЕМІЮ COVID-19 КОНЦЕРТ X AMBASSADORS ПЕРЕНОСИТЬСЯ. Всі придбані квитки будуть дійсні на нову дату, обмінювати їх не потрібно. Ми робимо все можливе аби анонсувати нову дату якомога швидше. Залишайтеся з нами та слідкуйте за оновленнями!

X Ambassadors повертаються до Києва з новим альбомом

Через два роки після успішного дебюту в клубі Atlas, поп-рок тріо X Ambassadors повернеться в столицю в рамках презентації нової платівки Orion.

6 квітня 2021 року, Caribbean Club

Складно повірити, але навіть творці мультиплатинових хітів не впевнені, чи підходять їм пісні, які вони самі ж написали. X Ambassadors – якраз такий гурт.

Автори відомих треків Renegades і Unsteady, працювали над альбомом Orion цілих чотири роки. На сцені Atlas в 2018 році X Ambassadors грали нові пісні, а фронтмен Сем Харріс запевняв: “Дуже-дуже скоро вийде наша нова платівка, почекайте трохи”. Чекати довелося більше року.



Як виявилося, X Ambassadors за цей час записали цілих два альбоми і не один їх не задовільнив.

“У нас вже був повністю готовий реліз під назвою Joyful. Ми його зробили в напрямках соулу і ритм-н-блюзу. Нам здалося, що все виходить добре і ми повинні йти цим шляхом далі. Але коли ми послухали його повністю, то зрозуміли, що ця музика не представляє нас слухачу насправді. Інший варіант альбому – пісні, які ми склали під час останнього туру, але й з ними нічого не вийшло”, – розповідає Харріс.

Врятував X Ambassadors продюсер Ріки Рід. Їхнє знайомство вилилося в кілька треків, які і стали основою Orion. “З цим хлопцем приємно працювати, але найголовніше – він допоміг нам сфокусуватися на тому, чого ми хочемо”, – зізнається фронтмен.

Orion – не єдине, чим займалася група весь цей час. X Ambassadors написали і спродюсували три треки для суперпопулярної зараз поп-співачки Lizzo, а також взяли участь в компіляції пісень, на які запрошених музикантів надихнув серіал “Гра престолів”. Крім них там засвітилися The Weeknd, A$AP Rocky, SZA, The National, Rosalia і багато інших.

Тому готуйтеся до концерту “таємних амбасадорів”, бо вони везуть до нас багато нового – як вражень, так і хітів.

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО