new
Tapas-sets
product name volume, gr price, HRN
Тапас сет «Бригантина» (з ікрою щуки, анчоусом, лососем, тунцем, телятиною, теплий з моцарелою) | Tapas set “Brigantine” (pike with caviar, anchovies, salmon, tuna, beef, warm mozzarella)
volume, gr
370
price, HRN
499
Тапас сет «Каравелла» (з оселедцем, з лососем, з креветкою, з курочкою, з телятиною, з аспарагусом і авокадо) | Tapas set “Caravel” (herring, salmon, with shrimp, with chicken, veal, with asparagus and avocado
volume, gr
380
price, HRN
469
Тапас сет «Еспаньолла» (з ікрою щуки, лососем, анчоусом) | Tapas set “Espanolla” (pike with caviar, salmon, anchovies)
volume, gr
210
price, HRN
369
Тапас сет «Бриг» (З курочкою, креветкою, з аспарагусом і авокадо) | Tapas set “Brig” (With chicken, shrimp with asparagus and avocado)
volume, gr
210
price, HRN
299
Salads
product name volume, gr price, HRN
Теплий салат з телятини з соусом «Унагі» | Warm salad with veal sauce «Unagi»
volume, gr
220
price, HRN
269
Салат з рукколи и томатов черрі зі свіжомаринованим лососем | Roasted salad and cherry tomatoes with freshly pickled salmon
volume, gr
190
price, HRN
219
Салат "Цезар" в класичному стилі | Salad "Caesar" in the classic style
volume, gr
230
price, HRN
189
Octopus salad
volume, gr
200
price, HRN
369
Салат "Нісуаз" з підкопченим тунцем під ковпаком | Salad "Nicoise" with smoked tuna under the hood
volume, gr
260
price, HRN
279
Вегетаріанський салат з карамелізованими грибами "Шиитаке" і паростками сої | Vegetarian salad with caramelized mushrooms "Shiitake" and bean sprouts (Veg)
volume, gr
230
price, HRN
129
Салат з маринованими артишоками гриль і сиром дорблю Salad with marinated grilled artichokes and dorblu cheese
volume, gr
220
price, HRN
199
Delicatessen
product name volume, gr price, HRN
Тар-тар з дикого лосося з артишоками і каперсами подається з хлібними крутонами / Tar-tar from wild salmon with artichokes and capers served with bread croutons
volume, gr
160
price, HRN
439
Ніжний паштет з печінки домашніх курчат, подається з хрусткими хлібцями, "Ремоладною цибулею", кисло солодким соусом і копченою сіллю. Блюдо для не великої компанії. / The most delicate pate from the liver of domestic chicken, served with crispy bread, "Remodeling onion", sour sweet sauce and smoked salt. A dish for a small company.
volume, gr
180/180/30/70
price, HRN
269
М'ясний халяль з п'яти видів місцевих баликів і ковбас в компанії в'ялених томатів і оливок "Каламата" / The meat halal of five kinds of local balyk and sausages in the company of dried tomatoes and olives "Kalamata"
volume, gr
100/60
price, HRN
349
Язик теляти в стилі "Карпаччо" на соусі з хрону з артишоками і сиром "Пармезан"Veal tongue in the style of "carpaccio" on horseradish sauce with artichokes and cheese "Parmesan"
volume, gr
100/60
price, HRN
229
Благородні сири з виноградом і медові стільники / Noble cheeses with grapes and honeycombs
volume, gr
150/50/50
price, HRN
299
Італійський "Прошутто Крудо" в компанії в'ялених томатів і оливок | Spanish jamon in the company dried tomatoes and olives
volume, gr
100/40
price, HRN
199
Карпаччо з лосося на імбірно-оливковому соусі з сиром «Пармезан» | Carpaccio of salmon on jinger-olive sauce with cheese «Parmesan»
volume, gr
100/90
price, HRN
299
Карпаччо з телятини на соусі «Бальзамік» з каперсами і сиром «Пармезан» | Carpaccio of veal on sauce “Balsamico” with capers and cheese “Parmesan”
volume, gr
100/90
price, HRN
269
Оселедчик на відварній картоплі з ялтинською цибулькою і яблучним соусом | Herring on a boiled potato with the Yalta onion and apple sauce
volume, gr
280/50
price, HRN
99
Начос під теплим сиром з телятиною і сальсою Nachos under warm cheese with beef and salsa
volume, gr
320
price, HRN
249
Гаспачо в склянці зі стеблом селери | Gazpacho in a glass with celery (VEG)
volume, gr
200
price, HRN
99
Лосось слабкого засолу з авокадо і маслинами | Salmon weak salting with avocado and olives
volume, gr
150/30/20
price, HRN
299
Hot appetizers
product name volume, gr price, HRN
Морські гребінці на мусі з селери подаються з овочевим рататуєм | Scallops on celery mousse served with ratatouille
volume, gr
100/100/60
price, HRN
569
Тигрові креветки з шпинатом під вершково-томатним соусом | Tiger prawns with spinach and cream-tomato sauce
volume, gr
120/100/80
price, HRN
399
Листковий пиріг з лососем і шпинатом на гранатовому соусі | Layer cake with salmon and spinach on pomegranate sauce
volume, gr
180/20
price, HRN
189
Овочі обсмажені на грилі і заправлені ароматним часничком | Grilled vegetables with flavored garlic
volume, gr
200
price, HRN
99
Язик на грилі з цукіні і сиром "Моцарелла" під соусом "Песто" | Tongue grilled with zucchini and cheese "Mozzarella" under the "pesto" sauce
volume, gr
150
price, HRN
149
Бурито з телятиною і квасолею, подається з прохолодним айраном Burrito with beef and beans served with cool Ayran
volume, gr
300/200
price, HRN
199
First dishes
product name volume, gr price, HRN
Тайський суп «Том Ям» на кокосовому молоці з креветками, кальмарами і солом’яними грибами | Thai soup “Tom Yam” coconut milk with shrimp, squid and straw mushrooms”
volume, gr
350
price, HRN
399
Рибний суп з лососем і вершками | Fish soup with salmon and cream
volume, gr
350
price, HRN
199
Консоме з курчати по-домашньому з перепелиним яйцем і зеленню | Homemade chicken consomme with quail egg and greens
volume, gr
350
price, HRN
99
Main dishes
product name volume, gr price, HRN
Ребра баранчика смажені на грилі. Подається з соусом винної-ткемалі / Grilled mutton reeds served with grilled wine sauce with wine-tkemali
volume, gr
220/60
price, HRN
496
❋ Філе дикого лосося запікається з артишоком і аспарагусом, подається з вершковим соусом з Французької гірчиці. / Wild salmon fillet is baked with artichoke and asparagus, served with creamy French mustard sauce.
volume, gr
Price per 100 grams
price, HRN
299
Філе дорадо з аспарюгом під лаймовым соусом / Doorado fillet with asparagus with lime sauce
volume, gr
190/40/30
price, HRN
469
Пеппер стейк смажений на грилі подається з печеним баклажаном під вершковим соусом з іспанського зеленого перцю | Pepper Steak Grilled served with baked eggplant cream sauce from the Spanish green pepper
volume, gr
200/40/50
price, HRN
399
Свиний чалагач маринований у вірменських спеціях і смажений на грилі, подається з квашеною капустою і свіжими помідорами під томатно-базиліковим соусом | Pork marinated in chalagach Armenian spices and roasted on the grill, served with the sauerkraut and fresh tomatoes with tomato-basil sauce
volume, gr
230/50/50
price, HRN
299
Котлета по-київськи подається з вершковим соусом з лисичок і трюфельної пасти | Chicken Kiev served with creamy chanterelle sauce and truffle pasta
volume, gr
200/40
price, HRN
299
Курочка фарширована креветками і сиром "Пармезан" подається на соте з овочів з "кунжутно-вершковим" соусом | Chicken stuffed with shrimp and cheese "Parmesan" is served on sauteed vegetables with "sesame creamy" sauce
volume, gr
220/100/ 50
price, HRN
269
Качина ніжка з маковим пюре, карамельними грибами "Шиитаке" і соусом з грибів | Duck leg with poppy puree, caramelized mushrooms "Shiitake" mushrooms and sauce
volume, gr
190/120/50
price, HRN
299
Реберця в соєво імбирним маринаді, запікаються з томатномедовим барбекю, подаються з картоплею і квашеною капустою Ribs in soybean ginger marinade, baked with tomato-honey barbecue, served with potatoes and sauerkraut
volume, gr
280/240/140
price, HRN
299
Ніжна печінка теляти подасться з карамельним яблуком "Фломбе" і ремоладной цибулькою / Delicate liver of a calendula served with a caramel apple "Flombe" and a relly onion
volume, gr
160/80/30
price, HRN
189
Steak dry aged
All steaks are served with sauces (wine, Spanish green pepper, spicy butter)
product name volume, gr price, HRN
Стейк "Портерхаус" 40+ днів витримки | Steak "Porterhouse" 40+ days aged
volume, gr
Price per 100g
price, HRN
229
❋ Стейк "Стріплойн" 21+ день витримки | Steak "Striploin" 21+ day aged
volume, gr
Price per 100g
price, HRN
229
Стейк "Рибай" 21+ день витримки | Steak "Ribeye" 21+ day aged
volume, gr
Price per 100g
price, HRN
229
Рastes
product name volume, gr price, HRN
Паста «Карбонаре» | Pasta “Carbonare”
volume, gr
300
price, HRN
199
Паста з лісовими грибами і трюфельним соусом | Pasta with wild mushrooms and truffle sauce
volume, gr
300
price, HRN
199
Garnish
product name volume, gr price, HRN
Овочевий «Рататуй» | Vegetable “Ratatouille” (VEG)
volume, gr
150
price, HRN
119
«Гратен», картопля запечена з сиром Раклет в чавунці по провансальські | Potato “gratin” with raclette cheese baked in the pot by Provencal
volume, gr
150
price, HRN
119
Листя шпинату обсмажені на вершковому маслі | Spinach sauteed in butter (VEG)
volume, gr
150
price, HRN
89
Картопля по-домашньому з цибулею та грибами | Home-style potatoes with onions and mushrooms
volume, gr
200
price, HRN
99
Вершковий рис | Creamy rice
volume, gr
150
price, HRN
69
Картопляне пюре в слайсі цукіні | Mashed potatoes in slice zucchini
volume, gr
150
price, HRN
69
Sandwiches
product name volume, gr price, HRN
Сендвіч з телятиною | Sandwich with beef
volume, gr
280
price, HRN
199
Сендвіч зі свининою | Sandwich with pork
volume, gr
280
price, HRN
169
Сендвіч з куркою | Chicken sandwich
volume, gr
280
price, HRN
169
Кошик свіжоспеченого хлібу | A basket of freshly baked bread
volume, gr
price, HRN
45
Desserts
product name volume, gr price, HRN
Велика фруктова фантазія | Grand Fruit Fantasy
volume, gr
1500
price, HRN
790
Чізкейк | Cheesecake
volume, gr
120/60
price, HRN
99
Морозиво з ягодами | Ice cream with berries
volume, gr
160/30
price, HRN
89
Шоколадний «Фондан» | Chocolate “Fondan”
volume, gr
110/50
price, HRN
99
Торт «Наполеон» за старовинним французьким рецептом | Cake “Napoleon” according to an old French recipe
volume, gr
140
price, HRN
79
Морквяний пиріг з цукровою глазур'ю | Carrot cake with icing sugar
volume, gr
140
price, HRN
69
Легкий яблучно-сирний торт | Light apple cheesecake
volume, gr
140
price, HRN
79
Чуррос з корицею і тростинним цукром Churros with cinnamon and cane sugar
volume, gr
150
price, HRN
99
❋ Dish for weight
product name volume, gr price, HRN
❋ Філе дикого лосося запікається з артишоком і аспарагусом, подається з вершковим соусом з французької гірчиці (вага філе 150-250 гр) The fillet of wild salmon baked with artichoke and asparagus, served with creamy sauce from French mustard (Weight of fillet 150-250 g)
volume, gr
100
price, HRN
299
❋ Стейк "Стріплойн" 21+ день витримки (вага стейку 250-500 гр) Steak "Striploin" 21+ day aged (weight of steak 250-500 g)
volume, gr
100
price, HRN
229