fbpx
new
Share:

Чому BIPLAN співають українською?

Як так сталось, що один з найпопулярніших литовських гуртів BIPLAN заспівав українською?

Гурт BIPLAN відчуває великий зв’язок з Україною. І для того є кілька причин.

По-перше, двоє учасників гурту мають українське коріння. У бенд-лідера Макса Мельмана та гітариста Олега Алєксєєва дідусі-українці.

По-друге, після численних концертів та всеукраїнських турів, мандрівок та неймовірної підтримки місцевих фанів, артисті захотіли адоптувати деякі зі свої пісень на українську.

По-третє, артисти BIPLAN вже давно дуже полюбили Київ та зустріли тут багато друзів. Більше того, за словами Макса Мельмана, вони змогли б жити у Києві, адже він дивовижний та навіть магічний!

 

Таким чином у 2013 році з’явилась перша пісня. Нею стала композиція “Amore”. Художній переклад зробила українська поетеса Ольга Єрмак (Мідна).

Вийшло так добре та природньо, що ті, хто чули BIPLAN вперше, припускали, що співає “новий український гурт”.

Насьогодні BIPLAN представив вже 4 пісні: «Amore», «Ми вічно юні», «Hey Ya Ho» та свіжо презентована композиція “Дитинство”. А в 2017 році вони готують до виходу EP з українських пісень.

Почути ці пісні можна на сторінці гурту в YOUTUBE

 

30-го березня відбудеться перший сольний концерт BIPLAN в Україні за останні 4 роки. Гурт обов’язково виконає кращі пісні за весь час існування та потішить публіку україномовними піснями!

Більше інформації тут.

Квитки від 190 гривень

Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО