fbpx
new

ВИСТАВА «9,5 ХВИЛИН ДО І ПІСЛЯ СЕКСУ»

23.05
середа

Проект «Чорного квадрата», який користується просто шаленою популярністю. Такі аншлаги, які ми збираємо спектаклями, присвяченими Цьому, іншим театрам тільки сняться в самих відвертих і неможливих снах. Отже, час прийшов. Поговорити відверто про Це. Не треба робити вигляд, що вас конкретно це не стосується, і взагалі, ви не розумієте, про що йдеться. Так, ми говоримо про секс. Так, він є. Це не міф, який не вигадки якогось мудреця-філософа.

Це цілком конкретне поняття, з яким у кожного складаються свої відносини. Інтимні. Інтимні – не означає, покриті мороком вульгарності, брутальності, брутальності або брудом якийсь. Інтимні – це значить, тендітні, світлі і настільки хворобливі, що просто боїшся про Це з кимось поговорити. Усе. Пора закінчувати з цими дитячими, награним штучками. Що вас турбує? Поділіться з нами самим-самим-самим. Адже ми перед вам повністю відкриті. Ми готові до відвертої розмови. Через етюди, вистави про Це.

Ми даємо вам найсильніше і швидкодіючий ліки від депресії і поганого настрою. Це супер-мега-екстра комедії! Вистави про те, якими обхідними, іноді просто немислимими шляхами пара людей (хоча, не завжди тільки пара) приходить або не приходять до сексу і якими химерними способами намагаються потім піти від наслідків. Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється саме собою? Що відбувається далі? Щось же змінюється всередині у нас після всього цього? Ось питання цього проекту, на які актори будуть шукати відповіді. Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Що і як саме – ми розповімо вам дуже докладно. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, печаль і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке … невловиме …

Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.

Ознайомтесь з правилами «Сaribbean Club». Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рекомендовано пройти в укриття: найближче – метро "Університет" (400м).
Останні новини
Caribbean Club відновлює роботу!

Caribbean Club відновлює роботу!

salsa

Знову! Salsa!

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

HAPPY 24h BIRTHDAY CARIBBEAN CLUB

zachineno

11-го грудня ЗАЧИНЕНО